# Math understanding?

Candy bars are on sale for 3 for 0.70. How many candy bars in dozens can be for 8.40?

### 11 Answers

Relevance
• 1 month ago

is 3 dozens candy bars

• RR
Lv 5
1 month ago

How many 0.70 will go into 8.40?

8.40/0.70 = 12

12 x 3 = 36

36 = 3 dozen

• 1 month ago

Hi,

kenkensn958.4/(0.7/3)=36/12=3 dozens of candy bars.

• Philip
Lv 6
1 month ago

3 cb's on sale for 0.70 = 12 cb's on sale for 4(0.70), ie.,;

1 doz cb's on sale for 2.80.;

n doz cb's on sale for (2.80)n.;

n doz cb's on sale for 8.40---> (2.80)n = 8.40, ie., n = 3.

• What do you think of the answers? You can sign in to give your opinion on the answer.
• 1 month ago

8.4/(0.7/3)=36/12=3 dozens of candy bars.

• 1 month ago

.7/3=.2333.

8.4/.2333=36 bars

36/12=3 dozen bars

• Anonymous
1 month ago

A dozen costs 4 x 0.70 = 2.80

So you can get 8.4/2.8 = 3

• 1 month ago

8.40/0.70 = 12 x 3 = 36 dozens of candy bar...

• 1 month ago

Candy bars are on sale for 3 for 0.70.

3 dozen candy bars can be had for 8.40.

• Jim
Lv 7
1 month ago

\$8.40 (3bars/\$0.70) (1dz bars/12 bars) = 3 dz bars

just cancel units, no thinking needed...

Still have questions? Get answers by asking now.