A boy spent Rs 25 out of his weekly pocket money of Rs 40. What percent is left with him?

13 Answers

Relevance
  • Como
    Lv 7
    6 months ago

    --

    Remainder is R 15

    Remainder = 15/40 x 100 = 3/8 x 100 = 75/2 = 37•5 %

  • 6 months ago

    (40-25)/40 = 15/40 = 3/8 = .375 = 37.5%

  • RR
    Lv 7
    6 months ago

    A boy spent Rs 25 out of his weekly pocket money of Rs 40.

    40 - 25 = 15

    15/40 x 100 = 1500/40 = 37.5% left

  • DWRead
    Lv 7
    6 months ago

    Rs 15 remaining.

    15÷40 = 0.375 = 37.5%

  • What do you think of the answers? You can sign in to give your opinion on the answer.
  • 6 months ago

    A boy spent Rs 25 out of his weekly pocket money of Rs 40.

    The percent of money left with him:

    1500/40 = 37.5

  • 6 months ago

    a way too much

    for some one who can not calculate.

  • David
    Lv 7
    6 months ago

    25/40 times 100 = 62.5% and so 100 - 62.5 = 37.5% is left with him.

  • 6 months ago

    40 - 25 = 15

    15 x 100 / 40 =

    3 x 00 / 8 =

    300 / 8 =

    37.5%

  • 6 months ago

    To find percentage

    Divide 100 by total

    Multiple that by difference

    100/40 = 2.5

    2.5 x 15 = 37.5

  • Anonymous
    6 months ago

    He has 17% left.

    The fees that the local gangsters collect take up the difference.

Still have questions? Get answers by asking now.